Després del gran èxit de les anteriors edicions, la Teua Ràdio organitza la IV edició del Concurs de Relats Radiofònics

0
526

Es tracta d’un concurs en el qual volem potenciar la cultura, la imaginació, la creativitat, l’escriptura i la difusió de la ràdio i les seues característiques entre tota la población, a partir de 3 anys endavant, sense límit d’edat.

I és que, segons es pot consultar a les bases del certamen, podrà participar tota aquella persona que així ho desitge, siga quina siga la seua nacionalitat o residència, a partir de 3 anys endavant, sense límit d’edat.

Així, cada autor o autora podrà presentar un únic relat radiofònic, el qual pot estar composat per una o per diverses persones, o fins i tot un grup escolar, associació, col·lectiu, etc.

El relat a concurs, que es pot presentar tant en valencià com en castellà, podrà incloure música, efectes i estar locutat per diverses persones.

El tema serà lliure, no obstant això, una de les condicions fonamentals és que siga inèdit i que no haja estat guardonat mai, així com incloure alguna referència al Vinalopó Mitjà així com als seus habitants, presents, passats o imaginaris. Qualsevol aspecte que tinga a vore amb la comarca.

Hi haurà una categoria especial i tres categories específiques. Els guardons són molt variats i adequats a les edats dels participants, com es pot consultar a les bases del concurs.

Bases del IV Concurs de Relats Radiofònics

Hi haurà una categoria especial i tres categories específiques. Els guardons són els següents:

  • Premi Especial: Material escolar. (de 3 a 7 anys)
  • Premi Infantil: 50 euros en metàl·lic, Material escolar i un lot de llibres. (de 8 a 12 anys)
  • Premi Juvenil: 100 euros en metàl·lic i un lot de llibres. (de 13 a 17 anys)
  • Premi LTR – Adults: 200 euros en metàl·lic i un lot de llibres. (a partir de 18 anys)

Qualsevol municipi de la comarca, zona, paratge natural, carrer… hi haurà d’estar present d’alguna manera. La durada del relat tindrà un límit de 10 minuts.

Es presentarà un únic original del relat en format MP3, així com una còpia del text en format .DOC o .PDF

La Teua Ràdio persegueix, amb aquesta convocatòria, una gran participació i anima a tota la població a que hi participe tant o més que en les anteriors edicions d’aquests guardons culturals.

El termini per a presentar aquestes obres acabarà el pròxim 8 de febrer de 2021 i els relats s’hauran d’enviar per correu electrònic: concursrelatsradiofonicsltr@gmail.com. Enguany NO es podrà lliurar físicament a l’oficina de La Teua Ràdio ni a cap lloc.

En el cas de que el relat pese molt i no es puga enviar per mail de manera tradicional, es podrà comprimir mitjançant alguna plataforma com ara Wetransfer o semblants i enviar-ho per correu electrònic d’aquesta manera.

El jurat estarà format per persones relacionades amb l’àmbit educatiu, cultural, radiofònic i social, sent inapel·lable el seu veredicte. Es valorarà la imaginació i la creativitat, l’originalitat, la qualitat de la trama, la redacció i el muntatge radiofònic, tot tenint en compte la categoria.

Els finalistes que opten al premi de cada categoria seran desvetllats a través de lateuaradio.com i les seues xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram). A més a més, també els serà comunicat per telèfon.

Els finalistes de cada categoria quedaran obligats a assistir a l’acte de lliurament de premis que, sempre que les circumstàncies sanitàries ho permeten, es durà a terme el 19 de febrer de 2021 en l’Auditori Antonio J. Ballester de la Casa de Cultura de Monòver a les 19:00 h.

En el cas de no poder celebrar una gala tradicional, l’organització d’aquesta, anunciarà la manera: online, semipresencial, etc. No obstant això, el 19 de febrer, siga com siga, es coneixeran els guanyadors mitjançant un gran esdeveniment.

Ací poden consultar les bases.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here